begonia (Begonia boliviensis Glowing Embers Orange)

begonia (Begonia-boliviensis-Glowing-Embers-Orange)
Photo courtesy of: Florensis
Vlinder lokkend: ja
Bijen lokkend: ja
Groeiwijze in bloembakken
Standplaats half schaduw
Beschikbaarheid: Deze online planten catalogus toont ons assortiment, niet onze voorraad! Vraag naar de beschikbaarheid in onze plantenwinkel
Groeiwijze in bloembakken: bossige groeiwijze
Bloemkleur: oranje
Bloeimaand: juni, juli, augustus, september, oktober
Standplaats: half schaduw
Vochtigheid: normaal
Vlinderlokkend: ja
Bijenlokkend: ja
Prijzen: Onze plantenkwekerij staat nooit stil! Naar behoefte worden onze planten regelmatig bijbemest, bijgeknipt, verjongd en/of verpot. Hier hebben onze tuinplanten hun intussen alom bekend hoge kwaliteit aan te danken. Door deze diverse handelingen kunnen de prijzen op elke moment wijzigen met als belangrijkste prijs criteria de leeftijd en potmaat van de plant. Om deze reden zijn de prijzen van onze planten UITSLUITEND ter plaatse in onze kwekerij te raadplegen. Bedankt voor uw begrip.

Vlinderlokkend: ja, vlinders roepen beelden op van zonneschijn, warmte en kleur en zijn dé indicatoren van een gezonde biodiversiteit.

Bijenlokkend: ja, bijen zijn echte top bestuivers! Op zoek naar voedsel zorgen bijen nietsvermoedend tijdens het bestuiven voor een mooiere oogst in nabijgelegen fruit- en moestuinen.

Begonia boliviensis Glowing Embers TM Orange is de produceert een vurige haast lichtgevende oranje bloemen die sterk contrasteren met de spitse paars-groene bladeren. De planten hebben een compacte, halfhangende groeiwijze, waardoor ze een ook een goede keuze zijn voor potten en hangmanden. De Glowing Embers TM bloeit van in juni tot de herfst en dit zowel in volle zon als in de schaduw. Begonia boliviensis Glowing Embers TM Orange bloeit zowel in de hoogte als in de breedte 35cm.

Zoekt u naar Begonia boliviensis Glowing Embers TM Orange? Voor meer informatie bent u van harte welkom tijdens onze openserredagen te Zwevegem. Begonia is verkrijgbaar onder voorbehoud van beschikbaarheid en of teeltfactoren zoals de weersomstandigheden, kiemkracht van de zaden of beworteling van de stekken.