fbpx
  • vasteplanten-kopen.jpg

XXL-FORMAAT: Wist je dat 90% van onze vaste planten in xxl-formaat wordt aangeboden? Van veel van onze soorten volstaan 4 à 5 xxl-planten per vierkante meter. Met xxl-planten heb je direct 1 jaar voorsprong in de tuin en kan kort na aanplant al genieten van een bloeiexplosie! Met xxl-planten heb je ook minder kans op uitval, uitdroging en bevriezing in de winter.

Wil je veel en lang bloemen voor je geld? Investeer dan in vaste planten! Vaste planten voelen zich overal thuis. Na zorgvuldige planning kun je met vaste planten uw tuin jaarrond van schitterende kleuren voorzien. Vaste planten kunnen groenblijvend, half-wintergroen of bladverliezend zijn.

Een tuin vol vaste planten is een trekpleister voor bijen, hommels, vlinders en vogels. Wil je meer van vlinders of bijen kunnen genieten in je tuin kies dan de juiste plantensoorten en geniet van al het leven dat rond je de oren zoemt. 

Op deze pagina vind je slechts een beperkte greep uit ons assortiment vaste planten. Bezoek onze kwekerij om de volledige collectie winterharde borderplanten te bekijken!