fbpx
  • moestuinplantjes-kopen.jpg

bleekselder (Apium graveolens)

bleekselder (Apium-graveolens)
Photo courtesy of: Henk Lic. Sc.
Standplaats half schaduw, zon
Standplaats half schaduw, zon
Nederlandse naam, volksnamen en synoniemen: bleekselder
Op zoek naar een andere soort of variëteit?: Tijdens onze openingsuren kan elke particulier komen kijken, uitkiezen en DIRECT mee nemen. Vind je niet wat je zoekt? Kan je een bepaalde plantensoort of variëteit nergens vinden? Wij zoeken met u mee! We werken samen met de belangrijkste groothandels en boomkwekerijen in België. Breng hiervoor uw verlanglijstje mee. Ter plekke kun je direct planten bekijken en uitkiezen uit het aanbod van onze partners.
Prijsinfo: Prijzen kunnen uitsluitend ter plekke in de winkel geraadpleegd worden. Een grote hoeveelheid nodig? Profiteer dan van onze volumekorting! Meer info ter plekke in onze plantenwinkel.
Beschikbaarheid: Deze online catalogus toont ons assortiment, niet onze voorraad! Vraag naar de beschikbaarheid in onze plantenwinkel of per mail.
Indien voorgezaaid de jonge plantjes uitplanten op een afstand van: 25 x 30 cm
Bemesting: matig wat stalmest of compost
Beste plantijd: april, mei, juni, juli
Beste oogsttijd: augustus, september, oktober, november
Serre of buitenteelt: serre & buiten
Standplaats: half schaduw, zon
Vorstgevoelig: ja, beschermd opkweken alvoor buiten te planten
Combinatieteelt, planten naast: kamille, komkommers, koolrabi, alle koolsoorten, prei, stambonen, tomaten
Combinatieteelt, NIET planten naast: tomaat, pastinaak, kropsla, aardappel, suikermais, tarwe, peterselie, sla

Wens je moestuinplantjes te kopen? Op zoek naar plantjes van bleekselder ? Voor meer informatie over plantjes voor in de moestuin zoals Apium graveolens bent u van harte welkom in onze plantenwinkel te Zwevegem. De beschikbaarheid van moestuinplanten zoals de bleekselder in onze kwekerij te Zwevegem is afhankelijk van verschillende factoren zoals de weersomstandigheden, kiemkracht van de groentezaden of beworteling van de stekken. De Apium graveolens is te koop rechtstreeks vanuit ons tuincentrum zo lang onze voorraad groenteplanten strekt. De exacte startdatum van onze groenteplantenverkoop is natuurlijk afhankelijk van de weersomstandigheden in maart. De startdatum zal aangeven worden bovenaan de pagina 'moestuin groenten' in onze online catalogus.