• zomerbloeiers-planten.jpg

petunia (Petunia grandiflora Collection Picotee Red)

petunia (Petunia-grandiflora-Collection-Picotee-Red)
Photo courtesy of: Florensis
Nachtvlinder lokkend: ja
Groeiwijze in bloembakken
Standplaats half schaduw, zon
Standplaats half schaduw, zon
NIEUWE VARIËTEIT
Beschikbaarheid: Deze online planten catalogus toont ons assortiment, niet onze voorraad! Vraag naar de beschikbaarheid in onze plantenwinkel
Groeiwijze in bloembakken: rechtopgroeiend
Bloemkleur: rood, wit
Bloeimaand: mei, juni, juli, augustus, september, oktober
Streklengte: 20-40 cm
Standplaats: half schaduw, zon
Vochtigheid: normaal
Nachtvlinderlokkend: ja
Winterhard: nee
Prijzen: Onze plantenkwekerij staat nooit stil! Naar behoefte worden onze planten regelmatig bijbemest, bijgeknipt, verjongd en/of verpot. Hier hebben onze tuinplanten hun intussen alom bekend hoge kwaliteit aan te danken. Door deze diverse handelingen kunnen de prijzen op elke moment wijzigen met als belangrijkste prijs criteria de leeftijd en potmaat van de plant. Om deze reden zijn de prijzen van onze planten UITSLUITEND ter plaatse in onze kwekerij te raadplegen. Bedankt voor uw begrip.

Nachtvlinderlokkend: ja, diverse bloemen zijn absoluut afhankelijk van nachtvlinders om bestoven te worden. Nachtvlinders komen ze s'nachts ongemerkt maar efficiënt voor de bestuiving zorgen.

Zoekt u naar Petunia grandiflora Collection Picotee Red? Voor meer informatie bent u van harte welkom tijdens onze openserredagen te Zwevegem. Deze petunia is verkrijgbaar onder voorbehoud van beschikbaarheid en of teeltfactoren zoals de weersomstandigheden, kiemkracht van de zaden of beworteling van de stekken.