• zomerbloeiers-planten.jpg

elfenspiegel (Nemesia x fruticans Mareto® Burgundy & White)

elfenspiegel (Nemesia-x-fruticans-Mareto®-Burgundy-&-White)
Photo courtesy of: Henk Lic. Sc.
Bijen lokkend: ja
Standplaats zon
NIEUWE VARIËTEIT
Beschikbaarheid: Deze online planten catalogus toont ons assortiment, niet onze voorraad! Vraag naar de beschikbaarheid in onze plantenwinkel
Groeiwijze in bloembakken: rechtopgroeiend, bossige groeiwijze
Bloemkleur: rood, wit, bruin
Bloeimaand: mei, juni, juli, augustus
Standplaats: zon
Vochtigheid: normaal, vochtig
Bijenlokkend: ja
Prijzen: Onze plantenkwekerij staat nooit stil! Naar behoefte worden onze planten regelmatig bijbemest, bijgeknipt, verjongd en/of verpot. Hier hebben onze tuinplanten hun intussen alom bekend hoge kwaliteit aan te danken. Door deze diverse handelingen kunnen de prijzen op elke moment wijzigen met als belangrijkste prijs criteria de leeftijd en potmaat van de plant. Om deze reden zijn de prijzen van onze planten UITSLUITEND ter plaatse in onze kwekerij te raadplegen. Bedankt voor uw begrip.

Bijenlokkend: ja, bijen zijn echte top bestuivers! Op zoek naar voedsel zorgen bijen nietsvermoedend tijdens het bestuiven voor een mooiere oogst in nabijgelegen fruit- en moestuinen.

Nemesia fruticans Mareto® Burgundy & White is een kleine aangenaam geurende perkplant die veel gebruikt wordt in de tuin als randplanten, bodembedekker, in gemengde borders, bosaanplantingen en als bloembakken- of hangmandplanten.

Deze nemesiafruticans Mareto® Burgundy & White heeft een wit-roodbruinachtige bloemkleur.

Nemesia-bloemen lijken van dichtbij op mini-orchideeën. Ze bloeien vanaf het late voorjaar tot de eerste vorst. Nemesia heeft weinig verzorging nodig. Als de plant stopt met bloeien knip je een derde van de plant weg dat nieuwe tak- en knopvorming zal stimuleren.

Bijen zijn verzot op deze plant.

Zoekt u naar Nemesia x fruticans Mareto® burgundy en white? Voor meer informatie bent u van harte welkom tijdens onze openserredagen te Zwevegem. Elfenspiegel is verkrijgbaar onder voorbehoud van beschikbaarheid en of teeltfactoren zoals de weersomstandigheden, kiemkracht van de zaden of beworteling van de stekken.