fbpx
  • zomerbloeiers-mix.jpg

Lanata Mix (Confetti Garden Havana Summer)

Lanata Mix-(Confetti-Garden-Havana-Summer)
Photo courtesy of: Dummen Orange
Op zoek naar een andere soort of variëteit?: Tijdens onze openingsuren kan elke particulier komen kijken, uitkiezen en DIRECT mee nemen. Vind je niet wat je zoekt? Kan je een bepaalde plantensoort of variëteit niet vinden? Wij zoeken met u mee! We werken samen met de belangrijkste groothandels en boomkwekerijen in België. Bestellen (ter plekke) woensdag ten laatste = afhalen vanaf vrijdag (in de meeste gevallen)
Prijs: Een grote hoeveelheid nodig? Profiteer dan van onze volumekorting! Meer info ter plekke in onze winkel.
Beschikbaarheid: Deze online catalogus toont ons assortiment, niet onze voorraad! Vraag naar de beschikbaarheid in onze plantenwinkel of per mail.

Op zoek naar de zomerbloeier Lanata Mix ? Voor meer informatie over mooie combinaties met zomerbloeiers voor in bloembakken zoals Confetti Garden Havana Summer bent u van harte welkom in ons tuincentrum te Zwevegem. De beschikbaarheid van planten zoals de Lanata Mix in onze plantenkwekerij te Zwevegem is afhankelijk van verschillende factoren zoals de weersomstandigheden, slagingspercentage van de beworteling van de stekken of kiemkracht van de zaden. De Confetti Garden Havana Summer is te koop rechtstreeks vanuit ons plantencentrum zo lang de voorraad strekt.