fbpx
  • zomerbloeiers-mix.jpg

Coleus Mix (Confetti Garden Trafalgar Square)

Coleus Mix-(Confetti-Garden-Trafalgar-Square)
Photo courtesy of: Dummen Orange
Beschikbaarheid: Deze online planten catalogus toont ons assortiment, niet onze voorraad! Vraag naar de beschikbaarheid in onze plantenwinkel
Prijzen: Onze plantenkwekerij staat nooit stil! Naar behoefte worden onze planten regelmatig bijbemest, bijgeknipt, verjongd en/of verpot. Hier hebben onze tuinplanten hun intussen alom bekend hoge kwaliteit aan te danken. Door deze diverse handelingen kunnen de prijzen op elke moment wijzigen met als belangrijkste prijs criteria de leeftijd en potmaat van de plant. Om deze reden zijn de prijzen van onze planten UITSLUITEND ter plaatse in onze kwekerij te raadplegen. Bedankt voor uw begrip.

Op zoek naar de zomerbloeier Coleus Mix ? Voor meer informatie over mooie combinaties met zomerbloeiers voor in bloembakken zoals Confetti Garden Trafalgar Square bent u van harte welkom in ons tuincentrum te Zwevegem. De beschikbaarheid van planten zoals de Coleus Mix in onze plantenkwekerij te Zwevegem is afhankelijk van verschillende factoren zoals de weersomstandigheden, slagingspercentage van de beworteling van de stekken of kiemkracht van de zaden. De Confetti Garden Trafalgar Square is te koop rechtstreeks vanuit ons plantencentrum zo lang de voorraad strekt.