fbpx
  • viooltjes-lente-kopen.jpg

viooltje groot (Viola wittrockiana Matrix F1 Cassis)

viooltje groot (Viola-wittrockiana-Matrix-F1-Cassis)
Photo courtesy of: Florensis
Beschikbaarheid: Deze online planten catalogus toont ons assortiment, niet onze voorraad! Vraag naar de beschikbaarheid in onze plantenwinkel

Wens je mooie klein- of grootbloemige viooltjes te kopen voor in uw bloembakken? Op zoek naar het viooltje groot ? Voor meer informatie over wintervaste viooltjes zoals de Viola wittrockiana Matrix F1 Cassis voor in bloembakken bent u steeds welkom in onze serres, plantenzaak en kwekerij te Zwevegem. De beschikbaarheid van het viooltje zoals de viooltje groot in onze bloemenzaak is afhankelijk van verschillende factoren zoals de weersomstandigheden en kiemkracht van de zaadjes. Viooltjes worden vooral geplant in de herfst om dan gans de winter en lente in uw bloembakken ononderbroken te bloeien. Het aanbod viooltjes in het najaar is dan ook veel groter. In de lente beperkt het aanbod zich tot de meest courante kleuren in de klein- en grootbloemige. Je kan ze dus zowel in de lente als in de herfst bij ons kopen.

Ons plantencentrum (tuinplantencentra) is gelegen in het Zuiden van West-Vlaanderen, op ongeveer 20 km over de provinciegrens Oost-Vlaanderen bij Kruishoutem via de E17 afrit nr. 3 Kortrijk-Oost - Zwevegem.