liefdesgras (Eragrostis spectabilis)

liefdesgras (Eragrostis-spectabilis)
Photo courtesy of: Henk Lic. Sc.
Standplaats half schaduw, zon
Standplaats half schaduw, zon
Beschikbaarheid: Deze online planten catalogus toont ons assortiment, niet onze voorraad! Vraag naar de beschikbaarheid in onze plantenwinkel
Bloeimaand: augustus, september
Hoogte: 20-40 cm
Standplaats: half schaduw, zon
Kustplant: Ja, redelijk
Snoeien: jaarlijks, na de winter net voordat de plant terug begint te groeien
Groenblijvend: nee
Winterhard: tweejarig dat wil zeggen: ze overleven zonder probleem de strenge winters waarna ze zichzelf elk jaar terug uitzaaien. Hierdoor duiken spontaan in het najaar hier en daar nieuwe plantjes op. Ideaal dus om ze heerlijk te laten verwilderen in uw tuin!
Plantdichtheid per m² in volle grond: 6
Prijzen: Onze plantenkwekerij staat nooit stil! Naar behoefte worden onze planten regelmatig bijbemest, bijgeknipt, verjongd en/of verpot. Hier hebben onze tuinplanten hun intussen alom bekend hoge kwaliteit aan te danken. Door deze diverse handelingen kunnen de prijzen op elke moment wijzigen met als belangrijkste prijs criteria de leeftijd en potmaat van de plant. Om deze reden zijn de prijzen van onze planten UITSLUITEND ter plaatse in onze kwekerij te raadplegen. Bedankt voor uw begrip.

Zoekt u naar liefdesgras ? Voor meer informatie over siergrassen zoals Eragrostis spectabilis bent u van harte welkom in ons plantencentrum te Zwevegem. De beschikbaarheid van deze liefdesgras is afhankelijk van verschillende factoren zoals de weersomstandigheden, kiemkracht van de zaden of beworteling van de stekken. Eragrostis spectabilis is te koop rechtstreeks vanuit onze plantenkwekerij zo lang de voorraad strekt.