• mooiste-rozen.jpg
  • engelse-rozen.jpg

stamroos 90cm (Rosa Happy Wanderer)

stamroos-90cm-(Rosa-Happy-Wanderer)
Photo courtesy of: Henk Lic. Sc.
Beschikbaarheid: Deze online planten catalogus toont ons assortiment, niet onze voorraad! Vraag naar de beschikbaarheid in onze plantenwinkel
Prijzen: Onze plantenkwekerij staat nooit stil! Naar behoefte worden onze planten regelmatig bijbemest, bijgeknipt, verjongd en/of verpot. Hier hebben onze tuinplanten hun intussen alom bekend hoge kwaliteit aan te danken. Door deze diverse handelingen kunnen de prijzen op elke moment wijzigen met als belangrijkste prijs criteria de leeftijd en potmaat van de plant. Om deze reden zijn de prijzen van onze planten UITSLUITEND ter plaatse in onze kwekerij te raadplegen. Bedankt voor uw begrip.

Rosa Happy Wanderer produceert dubbele, karmijnrode bloemen met opvallende gouden meeldraden die onophoudelijk gans de zomer bloeien tot laat in de herfst.

Rozen en biodiversiteit. In tegenstelling tot enkelvoudige rozensoorten die als een magneet de bijen aantrekt zijn deze grote gevulde rozen zijn niet echt een trekpleister voor onze nuttige insecten. Toch dragen ze bij aan de biodiversiteit. Stel de wintersnoei over zodat allerlei vogels kunnen genieten van de uitgerijpte rozenbottels. Het vruchtvlees van de rozenbottels zijn een lekkernij voor lijsters en merels. Zaadeters zoals distelvinken peuteren lange spitse zaadsnavel de zaden uit de bottels.

Op zoek naar de Rosa Happy Wanderer stamroos? Voor meer informatie over Happy Wanderer stamrozen bent u van harte welkom tijdens onze openserredagen te Zwevegem. De Happy Wanderer stamroos in pot gekweekte is verkrijgbaar onder voorbehoud van beschikbaarheid en of teeltfactoren zoals de weersomstandigheden of slagen van de stekken of enten.