fbpx
  • rozen-david-austin-kopen.jpg

Engelse David Austin roos (Rosa Harlow Carr)

Engelse-David-Austin-roos-(Rosa-Harlow-Carr)
Photo courtesy of: Henk Lic. Sc.
Vogel lokkend: ja
Bekendmaking: Wij zijn terug open voor particulieren vanaf 1 maart!
Op zoek naar een andere soort of variëteit?: Tijdens onze openingsuren kan elke particulier komen kijken, uitkiezen en DIRECT mee nemen. Vind je niet wat je zoekt? Kan je een bepaalde plantensoort of variëteit nergens vinden? Wij zoeken met u mee! We werken samen met de belangrijkste groothandels en boomkwekerijen in België. Breng hiervoor uw verlanglijstje mee. Ter plekke kun je direct planten bekijken en uitkiezen uit het aanbod van onze partners.
Prijsinfo: Prijzen kunnen uitsluitend ter plekke in de winkel geraadpleegd worden. Een grote hoeveelheid nodig? Profiteer dan van onze volumekorting! Meer info ter plekke in onze plantenwinkel.
Beschikbaarheid: Deze online planten catalogus toont ons assortiment, niet onze voorraad! Vraag naar de beschikbaarheid in onze plantenwinkel
Vogellokkend: ja

Vogellokkend: ja, zaden, bessen en fruit zijn een nuttige voedselbron in de winter. Snoei niet alle zaden weg en laat wat bessen of fruit hangen voor de vogels. Ze zullen je dankbaar zijn!

Rosa Harlow Carr produceert middenroze aantrekkelijke bloemen. Rosa Harlow Carr heeft krachtige bossige groeiwijze en bereikt een hoogte tot 130cm.

Rozen en biodiversiteit. In tegenstelling tot enkelvoudige rozensoorten die als een magneet de bijen aantrekt zijn deze grote gevulde rozen zijn niet echt een trekpleister voor onze nuttige insecten. Toch dragen ze bij aan de biodiversiteit. Stel de wintersnoei over zodat allerlei vogels kunnen genieten van de uitgerijpte rozenbottels. Het vruchtvlees van de rozenbottels zijn een lekkernij voor lijsters en merels. Zaadeters zoals distelvinken peuteren lange spitse zaadsnavel de zaden uit de bottels.

De geurige collectie David Austin rozen worden gezien als dé Rolls Royce onder de rozen. Zijn fascinerende rozen staan bekend om hun schoonheid, lange bloeitijd en vele andere kwaliteiten. Elke roos heeft zijn unieke geur, kleur en bloemvorm. Maar wist je dat deze groep rozen tevens bijzonder ziekte en plaag resistent zijn? Veel voorkomende problemen waar gewone rozen mee te kampen krijgen zijn bladluizen en schimmels. Met de ziekte en plaag resistente Rosa-Harlow-Carr is dit verleden tijd! Tip: Plant deze roos eens in een ruime pot en plaats hem op een zonnige plaats op je terras of balkon.

Breng eens wat romantiek in je tuin en plant David Austin Rosa Harlow Carr 'English Rose'. Voor meer informatie over David's Austin rozen bent u van harte welkom tijdens onze openserredagen te Zwevegem. De Rosa Harlow Carr in pot gekweekte roos is verkrijgbaar onder voorbehoud van beschikbaarheid en of teeltfactoren zoals de weersomstandigheden of slagen van de stekken of enten.