siermarjolein (Origanum x rotundifolia Kirigami)

siermarjolein (Origanum-x-rotundifolia-Kirigami)
Photo courtesy of: Volmary GmbH www.volmary.com
Vlinder lokkend: ja
Groeiwijze in bloembakken
Standplaats zon
NIEUWE VARIËTEIT
Beschikbaarheid: Deze online planten catalogus toont ons assortiment, niet onze voorraad! Vraag naar de beschikbaarheid in onze plantenwinkel
Groeiwijze in bloembakken: hangende groeiwijze
Bloemkleur: roze
Bloeimaand: juli, augustus, september
Streklengte: 10-20 cm
Standplaats: zon
Vochtigheid: droog
Vlinderlokkend: ja
Winterhard: matig tot -5°C, dus best wat beschermen met droge bladeren
Prijzen: Onze plantenkwekerij staat nooit stil! Naar behoefte worden onze planten regelmatig bijbemest, bijgeknipt, verjongd en/of verpot. Hier hebben onze tuinplanten hun intussen alom bekend hoge kwaliteit aan te danken. Door deze diverse handelingen kunnen de prijzen op elke moment wijzigen met als belangrijkste prijs criteria de leeftijd en potmaat van de plant. Om deze reden zijn de prijzen van onze planten UITSLUITEND ter plaatse in onze kwekerij te raadplegen. Bedankt voor uw begrip.

Vlinderlokkend: ja, vlinders roepen beelden op van zonneschijn, warmte en kleur en zijn dé indicatoren van een gezonde biodiversiteit.

Zoekt u naar Origanum x rotundifolia Kirigami? Voor meer informatie bent u van harte welkom tijdens onze openserredagen te Zwevegem. Deze siermarjolein is verkrijgbaar onder voorbehoud van beschikbaarheid en of teeltfactoren zoals de weersomstandigheden, kiemkracht van de zaden of beworteling van de stekken.