• nieuwe-planten-soorten.jpg

petunia (Petunia grandiflora Amore® King of Hearts)

petunia (Petunia-grandiflora-Amore®-King-of-Hearts)
Photo courtesy of: Florensis
Vlinder lokkend: ja
Bijen lokkend: ja
Nachtvlinder lokkend: ja
Standplaats half schaduw, zon
Standplaats half schaduw, zon
NIEUWE VARIËTEIT
Beschikbaarheid: Deze online planten catalogus toont ons assortiment, niet onze voorraad! Vraag naar de beschikbaarheid in onze plantenwinkel
Groeiwijze in bloembakken: bossige groeiwijze, hangende groeiwijze
Bloemkleur: rood, wit
Bloeimaand: mei, juni, juli, augustus, september, oktober
Streklengte: 20-40 cm
Standplaats: half schaduw, zon
Vochtigheid: normaal
Vlinderlokkend: ja
Bijenlokkend: ja
Nachtvlinderlokkend: ja
Winterhard: nee
Prijzen: Onze plantenkwekerij staat nooit stil! Naar behoefte worden onze planten regelmatig bijbemest, bijgeknipt, verjongd en/of verpot. Hier hebben onze tuinplanten hun intussen alom bekend hoge kwaliteit aan te danken. Door deze diverse handelingen kunnen de prijzen op elke moment wijzigen met als belangrijkste prijs criteria de leeftijd en potmaat van de plant. Om deze reden zijn de prijzen van onze planten UITSLUITEND ter plaatse in onze kwekerij te raadplegen. Bedankt voor uw begrip.

Vlinderlokkend: ja, vlinders roepen beelden op van zonneschijn, warmte en kleur en zijn dé indicatoren van een gezonde biodiversiteit.

Bijenlokkend: ja, bijen zijn echte top bestuivers! Op zoek naar voedsel zorgen bijen nietsvermoedend tijdens het bestuiven voor een mooiere oogst in nabijgelegen fruit- en moestuinen.

Nachtvlinderlokkend: ja, diverse bloemen zijn absoluut afhankelijk van nachtvlinders om bestoven te worden. Nachtvlinders komen ze s'nachts ongemerkt maar efficiënt voor de bestuiving zorgen.

Zoekt u naar Petunia grandiflora Amore® King of Hearts? Voor meer informatie bent u van harte welkom tijdens onze openserredagen te Zwevegem. Deze petunia is verkrijgbaar onder voorbehoud van beschikbaarheid en of teeltfactoren zoals de weersomstandigheden, kiemkracht van de zaden of beworteling van de stekken.