fbpx
  • nieuwe-planten-soorten-kopen.jpg

petunia (Petunia grandiflora Amore® King of Hearts)

petunia (Petunia-grandiflora-Amore®-King-of-Hearts)
Photo courtesy of: Florensis
Vlinder lokkend: ja
Bijen lokkend: ja
Nachtvlinder lokkend: ja
Standplaats half schaduw, zon
Standplaats half schaduw, zon
NIEUWE VARIËTEIT
Op zoek naar een andere soort of variëteit?: Tijdens onze openingsuren kan elke particulier komen kijken, uitkiezen en DIRECT mee nemen. Vind je niet wat je zoekt? Kan je een bepaalde plantensoort of variëteit nergens vinden? Wij zoeken met u mee! We werken samen met de belangrijkste groothandels en boomkwekerijen in België. Breng hiervoor uw verlanglijstje mee. Ter plekke kun je direct planten bekijken en uitkiezen uit het aanbod van onze partners.
Prijsinfo: Prijzen kunnen uitsluitend ter plekke in de winkel geraadpleegd worden. Een grote hoeveelheid nodig? Profiteer dan van onze volumekorting! Meer info ter plekke in onze plantenwinkel.
Beschikbaarheid: Deze online planten catalogus toont ons assortiment, niet onze voorraad! Vraag naar de beschikbaarheid in onze plantenwinkel
Groeiwijze in bloembakken: bossige groeiwijze, hangende groeiwijze
Bloemkleur: rood, wit
Bloeimaand: mei, juni, juli, augustus, september, oktober
Streklengte: 20-40 cm
Standplaats: half schaduw, zon
Vochtigheid: normaal
Vlinderlokkend: ja
Bijenlokkend: ja
Nachtvlinderlokkend: ja
Winterhard: nee

Vlinderlokkend: ja, vlinders roepen beelden op van zonneschijn, warmte en kleur en zijn dé indicatoren van een gezonde biodiversiteit.

Bijenlokkend: ja, bijen zijn echte top bestuivers! Op zoek naar voedsel zorgen bijen nietsvermoedend tijdens het bestuiven voor een mooiere oogst in nabijgelegen fruit- en moestuinen.

Nachtvlinderlokkend: ja, diverse bloemen zijn absoluut afhankelijk van nachtvlinders om bestoven te worden. Nachtvlinders komen ze s'nachts ongemerkt maar efficiënt voor de bestuiving zorgen.

Zoekt u naar Petunia grandiflora Amore® King of Hearts? Voor meer informatie bent u van harte welkom tijdens onze openserredagen te Zwevegem. Deze petunia is verkrijgbaar onder voorbehoud van beschikbaarheid en of teeltfactoren zoals de weersomstandigheden, kiemkracht van de zaden of beworteling van de stekken.