fbpx
  • nieuwe-planten-soorten-kopen.jpg

elfenspiegel (Nemesia x fruticans Mareto® Lemon & Rose)

elfenspiegel (Nemesia-x-fruticans-Mareto®-Lemon-&-Rose)
Photo courtesy of: Volmary GmbH www.volmary.com
Bijen lokkend: ja
Standplaats zon
PROMOTIE 3 KOPEN = 1 GRATIS!
Op zoek naar een andere soort of variëteit?: Tijdens onze openingsuren kan elke particulier komen kijken, uitkiezen en DIRECT mee nemen. Vind je niet wat je zoekt? Kan je een bepaalde plantensoort of variëteit nergens vinden? Wij zoeken met u mee! We werken samen met de belangrijkste groothandels en boomkwekerijen in België. Breng hiervoor uw verlanglijstje mee. Ter plekke kun je direct planten bekijken en uitkiezen uit het aanbod van onze partners.
Prijsinfo: Prijzen kunnen uitsluitend ter plekke in de winkel geraadpleegd worden. Een grote hoeveelheid nodig? Profiteer dan van onze volumekorting! Meer info ter plekke in onze plantenwinkel.
Beschikbaarheid: Deze online planten catalogus toont ons assortiment, niet onze voorraad! Vraag naar de beschikbaarheid in onze plantenwinkel
Groeiwijze in bloembakken: rechtopgroeiend, bossige groeiwijze
Bloemkleur: geel, roze
Bloeimaand: mei, juni, juli, augustus
Standplaats: zon
Vochtigheid: normaal, vochtig
Bijenlokkend: ja

Bijenlokkend: ja, bijen zijn echte top bestuivers! Op zoek naar voedsel zorgen bijen nietsvermoedend tijdens het bestuiven voor een mooiere oogst in nabijgelegen fruit- en moestuinen.

Nemesia fruticans Mareto® lemon en rose is een kleine aangenaam geurende perkplant die veel gebruikt wordt in de tuin als randplanten, bodembedekker, in gemengde borders, bosaanplantingen en als bloembakken- of hangmandplanten.

Deze nemesia fruticans Mareto® lemon en rose heeft een roze-geelachtige bloemkleur.

Nemesia-bloemen lijken van dichtbij op mini-orchideeën. Ze bloeien vanaf het late voorjaar tot de eerste vorst. Nemesia heeft weinig verzorging nodig. Als de plant stopt met bloeien knip je een derde van de plant weg dat nieuwe tak- en knopvorming zal stimuleren.

Bijen zijn verzot op deze plant.

Zoekt u naar Nemesia x fruticans Mareto® lemon en rose? Voor meer informatie bent u van harte welkom tijdens onze openserredagen te Zwevegem. Elfenspiegel is verkrijgbaar onder voorbehoud van beschikbaarheid en of teeltfactoren zoals de weersomstandigheden, kiemkracht van de zaden of beworteling van de stekken.