fbpx
  • bloembakken-sierpotten.jpg

Elho corsica easy balcony exploded view

Elho-corsica-easy-balcony-exploded-view
Photo courtesy of: Elho

De Corsica easy balkonbak met waterreservoir en verstelbare stevige haken. Eenvoudig op te hangen zonder gereedschap. Deze bloembak past op elke railing tot 12 cm breed.

Al meer dan een halve eeuw ontwerpen Nederlandse designers van Elho de mooiste bloempotten en plantenbakken voor buiten. Deze duurzame pottery zijn een geweldige manier om een kleurrijke toets aan je tuin of terras toe te voegen.

Wist je dat de bloempotten en plantenbakken van Elho bijzonder milieuvriendelijk zijn? Nu is 70% van de grondstoffen dat dit kwaliteitsmerk gebruikt van gerecycled plastic! Help ons milieu door voor dit milieuvriendelijk product te kiezen.

Op zoek de Corsica easy balkonbak voor buiten? Voor meer informatie bent u van harte welkom in onze plantenkwekerij te Zwevegem. Dit product is verkrijgbaar tijdens onze openserredagen onder voorbehoud van beschikbaarheid. In geval van uitputting van voorraad kunnen we het product voor u bestellen. Indien het product niet meer verkrijgbaar is helpen we u graag naar een alternatief product van Elho.