fbpx
  • bloembollen-zomer-kopen.jpg

aronskelk (Calla Zantedeschia Gemengd per 3)

aronskelk (Calla-Zantedeschia-Gemengd-per-3)
Photo courtesy of: Baltus bloembollen
Standplaats schaduw, half schaduw
Standplaats schaduw, half schaduw
Nederlandse naam, volksnamen en synoniemen: aronskelk, bekerplant
Bekendmaking: Wij zijn terug open voor particulieren vanaf 1 maart!
Op zoek naar een andere soort of variëteit?: Tijdens onze openingsuren kan elke particulier komen kijken, uitkiezen en DIRECT mee nemen. Vind je niet wat je zoekt? Kan je een bepaalde plantensoort of variëteit nergens vinden? Wij zoeken met u mee! We werken samen met de belangrijkste groothandels en boomkwekerijen in België. Breng hiervoor uw verlanglijstje mee. Ter plekke kun je direct planten bekijken en uitkiezen uit het aanbod van onze partners.
Prijsinfo: Prijzen kunnen uitsluitend ter plekke in de winkel geraadpleegd worden. Een grote hoeveelheid nodig? Profiteer dan van onze volumekorting! Meer info ter plekke in onze plantenwinkel.
Gebruik: groepsbeplanting, snijbloem, borderplant, terrasplant, kuipplant, opvallende bloem, zomerbloembakken, kan ook binnenshuis als kamerplant
Beste plantijd: april, mei
Bloemkleur: geel, roze, wit, mix, zwart
Bloeimaand: juni, juli, augustus, september
Hoogte: 40-60 cm
Standplaats: schaduw, half schaduw
Winterhard: zoals vele bol- en knolgewassen of planten met vlezige wortelstokken kan je ze in de volle grond laten zitten tijdens milde winters. Tijdens milde winters volstaat een laagje bladafval, mulch of stro als extra isolatie. Bij strengere winters haal je ze best uit de grond om deze droog en vorstvrij te overwinteren. Let dus goed om de weersomstandigheden in het najaar om uw bol- en knolgewassen tijdig wat te beschermen of te rooien indien nodig.

Op zoek naar de aronskelk ? Voor meer informatie over bol- en knolgewassen in verpakking zoals de Calla Zantedeschia Gemengd per 3 bent u van harte welkom in ons tuinplantencentrum te Zwevegem. Calla Zantedeschia Gemengd per 3 is in het voorjaar te koop rechtstreeks vanuit onze plantenkwekerij naargelang de plantperiode van deze bloembollen en zolang onze voorraad strekt. Lees voorafgaand aan het planten alle informatie op de achterkant van de verpakking hoe u de aronskelk dient te planten.