Tuinonderhoud regio: Lommel, Bree, Genk, Hasselt, Beringen, Ham, Peer etc.
Homepagina
Tuinaanleg
Tuinonderhoud
Grasperken
Bedrijven
Prijzen
Snoeiwerken
Gras maaien
Sproeiwerken
Aanplantingen
Tuinrenovatie
Contact
08/11/2019 OPGELET: Verschillende informatie op deze website komt te vervallen. Door tijdsgebrek zijn wij nog UITSLUITEND (occasioneel) beschikbaar in de maanden NOV, DEC, JAN en FEB voor het terug toonbaar maken van verwaarloosde tuinen, onze specialiteit.


Alle aanplantingswerken in elke prijsklasse

Om het hele jaar rond mooie kleuren en bloeiende planten in uw tuin te hebben, maken wij indien gewenst een beplantingsplan op. Zo kan u een heel jaar genieten van een mooie kleurijke tuin.

Het kiezen van de juiste tuinplanten is specialistenwerk. Planten moeten passen bij de tuin en de omstandigheden, denk hierbij aan gevoeligheid voor wind, felle zon of halfschaduw, grondsoort, hoe snel groeien ze en hoeveel onderhoud ze vragen. Indien geplant in de juiste omstandigheden is een plant minder vatbaar voor plagen en ziekten.

Natuurlijk houden we ook rekening met uw budget, wensen, verwachtingen, ook ten opzichte van het onderhoud. Misschien wenst u een beplanting met zo weinig mogelijk onderhoud? Het is allemaal mogelijk..

Alle aanplantingen

Bomen
Heester
Hagen
Bodembedekkers
Vaste planten
Zomerbloeiers
ALL-IN tarief terug toonbaar maken van verwaarloosde tuin in HALVE OF DAGTARIEF BXL. en V.BR.

Steeds in een tuinteam van 2 personen

Voor algemeen tuinonderhoud kan u best kiezen voor onze heldere all-in prijzen. Het all-in tarief is een kostenforfait met als voornaamste kosten: verplaatsingen, afval afvoeren en de stortkosten, werkuren, olie en brandstoffen en gebruik van alle motorisch handgereedschappen. In dit systeem kunnen wij u direct zonder vooraf plaatsbezoek een uitvoerdatum meedelen. Dit is zonder meer de snelste manier om uw tuin terug in orde te krijgen!

All-in prijs voor een tuinteam van 2 personen

€ 650,00
All-In halve dag
(2 x 4 werkuren)

€ 1250,00
All-In volle dag
(2 x 8 werkuren)

Voor BTW plichtige bedrijven,'BTW-verlegd volgens stelsel van medecontractant volgens art 20 van KB nr1'


Voor particulieren: Aanvraag
KLIK HIER

Voor zelfstandigen en bedrijven: Aanvraag
KLIK HIER


© Tuinaanleg en onderhoud Limburg Blondeel. Contacteer ons voor prijzen of voor een offerte. Alle tuinonderhoud in Noord, West en Midden-Limburg.