tuinaanleg Zwevegem
   GRATIS planten in bloembakken of potten en meststof tijdens onze OPENSERREDAGEN!
Homepagina
Openingsuren
Promoties
Bloembakken
Route
Contact
Nieuwe bloemen
Perkplanten
Kuipplanten
Vaste planten
Tuinkruiden
Bodembedekkers
Naar Tuinen Blondeel
Tuinaanleg en Onderhoud

CATALOGUS ZOMERBLOEIERS

Een impressie uit ons uitgebreide aanbod zomerbloeiers voor bloembakken.

Catalogus bekijken

Winterharde reuzen beschikbaar vanaf begin april

Reuze borderplanten als Agapanthus (Afrikaanse lelie), Paeonia (pioenroos), Delphinium (ridderspoor) e.d. verkrijgbaar in extra grote plantmaat..

Meer info..

Tip: Cadeaubon

Onze cadeaubon is een aangename verrassing voor elke tuinliefheber! Cadeaubonnen zijn mogelijk vanaf 10 euro tot .. het bedrag dat u wenst te spenderen..

Meer info..

Open serredagen van half maart tot eind juni

Tijdens onze openserredagen bieden wij een diversiteit aan perkplanten en vaste planten aan. Het sortiment zomerbloeiers bestaat uit gezaaide soorten en gestekte..

Meer info..


WELKOM BIJ PLANTENKWEKERIJ DEN KREUPEL
MARKTHANDEL - TUINONDERHOUD


JAARLIJKSE EVENEMENTEN


MAART - APRIL - MEI - JUNI: 'Openserredagen Voorjaarseditie' vanaf 15 maart tot eind juni. Elke dag open (ook op zon- en feestdagen) van 09.00 doorlopend tot 18.30s'avonds. Donderdag gesloten!

Tijdens onze 'Openserredagen Voorjaarseditie' bieden wij een diversiteit aan perkplanten, vaste planten, keukenkruiden, bodembedekkers, groenteplanten, vetplanten uit eigen kwekerij aan. Het assortiment zomerbloeiers bestaat uit gezaaide soorten en gestekte soorten. Opgekweekt in potten, klaar om uit te planten in de volle grond, bakken of potten. Er zijn ook kant-en-klare producten verkrijgbaar zoals hangingbaskets, bloembakken, hangpotten en zakken e.d.

15/SEPTEMBER - OKTOBER - 15/NOVEMBER: Openserredagen vanaf half september tot half november. Elke dag open (ook op zon- en feestdagen) van 09.00 doorlopend tot 18.30s'avonds. Donderdag gesloten!

Tijdens onze 'Openserredagen Najaarseditie' bieden wij een diversiteit winterharde planten aan voor in uw herfst- en najaarsbloembakken. Ons assortiment bestaat uit vele soorten viooltjes, vaste planten, bodembedekkers, keukenkruiden, etc. Opgekweekt in potten, klaar om uit te planten in de volle grond, bakken of potten. Er zijn ook kant-en-klare producten verkrijgbaar zoals hangpotten en hangzakken met viooltjes.

Je kan tijdens de openserredagen zelf uw planten uitkiezen of laat u helpen bij het kiezen van soorten, kleuren en plantencombinaties voor in bloembakken, of bij het kiezen van vaste planten die overeenstemmen met de situatie in uw tuin.

Geschiedenis van onze plantenkwekerij

Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in tuinonderhoud en het kweken van zomerbloeiers. Uit eigen kwekerij kunnen wij U een bijzonder assortiment zomerbloeiers aanbieden alsook vaste planten en bodembedekkers.

18 jaar geleden werden de planten uit onze kleinschalige kwekerij in Moorslede uitsluitend aangeboden op bloemenmarkten en op gespecialiseerde tuinbeurzen zoals Celles, en Beez.

Sinds de kwekerij is verhuisd naar Zwevegem en om aan de vraag van onze 'markt' klanten te voldoen, verkopen wij ook rechtstreeks uit onze serre gedurende ongeveer 3 maanden per jaar. Sinds 2017 houden wij ook enkele maanden in het najaar open. Buiten deze periode concentreren wij ons op onze bloemenmarkten en tuinbeurzen, de uitbreiding van het assortiment (kweken) en de tuinaanleg en onderhoud voor particulieren en de industrie.

Bloembakkenservice en persoonlijk advies

Wij proberen onze klanten uitstekend van dienst te zijn met tuinplanten uit onze eigen kwekerij zoals, zomerbloemen, terrasplanten, vaste planten en bodembedekkers, steeds vergezeld van een uitgekiend advies en een persoonlijke service.

Tevens verlossen wij u van het labeur zoals 'het vullen van bloembakken', en bieden we u mogelijkheid om uw bloembakken in onze serre te laten staan, tot u terug bent van uw vakantie, of tot de weersomstandigheden het toelaten uw zomerbloemen buiten te plaatsen.

Alles wordt verkocht aan particulieren, 'van kweker direct naar de klant', de meest voordelige weg voor elke plantenliefhebber!

U kan op deze website naast algemene- en contactinformatie ook nuttige tips en decoratieve ideeën, aanbiedingen en promoties terug vinden.

Graag nodigen wij u uit tijdens onze 'Openserredagen' voor een geheel vrijblijvend bezoekje.

Tot ziens, namens tuinaanleg en plantenkwekerij Den Kreupel

info eco cheques

EEN ZOMER LANG BLOEMEN MET ONZE CANADIAN FLOWER BAGS! BESCHIKBAAR VANAF BEGIN APRIL ZOLANG DE VOORRAAD STREKT!)

bloemenzak

Bloemen hangzakken met keuze uit tientallen verschillende bloemencombinaties met o.a. Surfina, Geraniums, Bacopa, Million-Bells, Lobelia.. Onze hangzakken hang je eenvoudig..

Meer info..

Den Kreupel op markten en tuinbeurzen

Plantenliefhebbers die gaan grasduinen in ons land hebben ons waarschijnlijk al opgemerkt op diverse bloemen-en plantenmarkten of tuinbeurzen in Vlaanderen en..

Meer info..

La Feuillerie: Plantes Rares et de Collection CELLES (Tournai)

Op deze prachtige romantische locatie bieden gespecialiseerde kwekers uit Engeland, Frankrijk, Nederland en België een bijzondere collectie planten aan. Een bezoekje meer..

Meer info..

© Den Kreupel Tuincentrum - Plantenkwekerij Zwevegem