bellenplant (Fuchsia cultivars Leonita White Blue)

bellenplant (Fuchsia-cultivars-Leonita-White-Blue)
Photo courtesy of: Volmary GmbH
Groeiwijze in bloembakken
Standplaats half schaduw, zon
Standplaats half schaduw, zon
Tolerantie: hitte en droogte
Beschikbaarheid: Deze online planten catalogus toont ons assortiment, niet onze voorraad! Vraag naar de beschikbaarheid in onze plantenwinkel
Groeiwijze in bloembakken: bossige groeiwijze
Bloemkleur: blauw, wit
Bloeimaand: juni, juli, augustus, september, oktober
Standplaats: half schaduw, zon
Tolerant tegen: hitte en droogte
Vochtigheid: droog, normaal
Winterhard: matig tot -5°C, dus best wat beschermen met droge bladeren
Prijzen: Onze plantenkwekerij staat nooit stil! Naar behoefte worden onze planten regelmatig bijbemest, bijgeknipt, verjongd en/of verpot. Hier hebben onze tuinplanten hun intussen alom bekend hoge kwaliteit aan te danken. Door deze diverse handelingen kunnen de prijzen op elke moment wijzigen met als belangrijkste prijs criteria de leeftijd en potmaat van de plant. Om deze reden zijn de prijzen van onze planten UITSLUITEND ter plaatse in onze kwekerij te raadplegen. Bedankt voor uw begrip.

Leonita Double White Blue is een mini-variƫteit die massa's bloemen produceert met witte kelkblaadjes en blauwe bloemkronen. Met zelfreinigende bloemen is deze hittetolerante plant gewoon gemakkelijk te onderhouden.

Leonita Double White Blue is matig winterhard en moet tijdens de winter beschermd worden. Fuchsia's profiteren van vruchtbare, vochtige maar goed doorlatende grond, op een beschutte plek in halfschaduw. Deze plant is aantrekkelijk voor bijen, hommels en nachtvlinders. Regelmatig maar niet teveel water geven. Fuschia houd niet van natte voeten.

Zoekt u naar Fuchsia cultivars Leonita White Blue? Voor meer informatie bent u van harte welkom tijdens onze openserredagen te Zwevegem. Bellenplant is verkrijgbaar onder voorbehoud van beschikbaarheid en of teeltfactoren zoals de weersomstandigheden, kiemkracht van de zaden of beworteling van de stekken.

Afdrukken
PRINT