verbena mix in hangzak (Vebena)

verbena mix in hangzak (Vebena)
Photo courtesy of: Henk Blondeel
Hangplaats half schaduw, zon
Hangplaats half schaduw, zon
Beschikbaarheid: Deze online planten catalogus toont ons assortiment, niet onze voorraad! Vraag naar de beschikbaarheid in onze plantenwinkel
Ingebouwd watergeefsysteem: ja
Meststofvoorziening: 8 à 9 maanden
Hoeveel keer water geven?: 2 liter water dagelijks bij warm en droog weer via het ingegroeide watergeefsysteem voor een geweldige bloemenpracht de ganse zomer lang! Het overtollige water zal onderaan de groeizak verlaten via een speciaal voorziene opening. Bij koud en regenachtig weer om de 3 dagen.
Bloeiduur: indien de juiste verzorging en goede zomer-weersomstandigheden tot september, indien ook nog goede herfst-weersomstandigheden tot eind oktober begin november.
Streklengte: 40-60 cm
Hangplaats: half schaduw, zon
Vorstgevoelig: verdraagt koude temperaturen, 5 °C en zelfs minder maar geen nachtvorst. Binnen nemen bij kans op nachtvorst

Hangzak met Verbena mix
WOW! Een waterval van bloemen, de ganse zomer lang! Breng wat leven in een saaie muur, schutting, balkon of terras met onze bloemenhangzakken. In dit voorbeeld werden in de zak Lobelia in blauw, wit en roze opgekweekt.

A.M.A. Horticulture Inc. uit het verre Canada Kingsville, Ontario, heeft een speciaal groeizak voor planten ontworpen die niet enkel stevig zijn maar ook nog eens voldoende potgrond kunnen bevatten om uw bloemen een gans seizoen in topvorm te houden. Andere groeizakken op de markt zijn soms veel te klein of gewoon niet sterk genoeg om het gewicht van de natte potgrond én de bloemen te dragen. Voor ons is de 'Al's Flower Pouch’ nog steeds kwalitatief de beste groeizak momenteel op de markt. Let op de merknaam 'Al's Flower Pouch’ achteraan op de zeker te zijn dat uw groeizak de best mogelijke kwaliteiten heeft.

Onze bloemenhangzakken worden opgemaakt met tientallen verschillende bloemencombinaties met o.a. Surfinia®, Bacopa, MillionBells, Lobelia, Verbena, Delosperma, Begonia etc. Onze hangzakken hang je eenvoudig op aan een nagel of haakje aan een muur.

Als één van de weinige kwekerijen voorzien we onze zakken van een uniek ingegroeid watergeefsysteem en turbo-meststofpillen die langzaam in de potgrond afbreken. Deze meststof zal de Verbena mix 7 maanden van voeding voorzien! Enkel water geven volstaat, gemakkelijk toch?

Wij informeren u graag ter plaatse met meerdere tips en tricks om zo lang mogelijk van onze 'Canadian flowerbag' te kunnen genieten. Onze hangzakken worden al vele jaren gesmaakt in alle uithoeken ons land.

Zoekt u naar een langbloeiende hangzak met bloemen? Voor meer informatie en een grote keuze bent u van harte welkom tijdens onze openserredagen te Zwevegem. Onze hangzakken met Verbena mix zijn verkrijgbaar onder voorbehoud van beschikbaarheid en of teeltfactoren zoals de weersomstandigheden, beworteling van de stekken. Wacht alvast niet té lang om uw favoriete bloemencombinatie te komen kiezen!

Afdrukken
PRINT