Tuinonderhoud regio: Lommel, Bree, Genk, Hasselt, Beringen, Ham, Peer etc.
Homepagina
Tuinaanleg
Tuinonderhoud
Grasperken
Bedrijven
Prijzen
Snoeiwerken
Gras maaien
Sproeiwerken
Aanplantingen
Tuinrenovatie
Contact
08/11/2019 OPGELET: Verschillende informatie op deze website komt te vervallen. Door tijdsgebrek zijn wij nog UITSLUITEND (occasioneel) beschikbaar in de maanden NOV, DEC, JAN en FEB voor het terug toonbaar maken van verwaarloosde tuinen, onze specialiteit.


Verkoop ondersteunend tuinonderhoud

Immo Tuinonderhoud

Uw huis verkoopt beter met mooi onderhouden tuin! Een huis te koop wenst u zo snel mogelijk te verkopen. Wij willen u daar graag bij helpen.

Hoe werkt het?

We komen op afspraak bij u langs om de tuin te beoordelen. Meestal kunnen we de tuin gewoon voor een vaste prijs in onderhoud nemen zodat de tuin er verzorgt uitziet. Indien nodig kunnen wij tegen een meerprijs de meest noodzakelijk handelingen uitvoeren (planten vervangen, snoeiwerken, hogedrukreinigen van paden en terrassen) om de tuin een betere verkoop uitstraling te geven.

Wat betekent dit voor u?

U hoeft zich niet meer om de tuin te bekomeren, bij elk bezoek door aspirant kopers zal de tuin er goed uitzien! Een verzorgde tuin geeft een duidelijke meerwaarde aan uw woning. De bezoekers krijgen direct een goed 'tuingevoel' wat de doorslag tot de aankoop kan geven. Het onderhoudscontract stop automatisch de dag dat de woning aan de nieuwe eigenaar wordt overgedragen.

ALL-IN tarief terug toonbaar maken van verwaarloosde tuin in HALVE OF DAGTARIEF BXL. en V.BR.

Steeds in een tuinteam van 2 personen

Voor algemeen tuinonderhoud kan u best kiezen voor onze heldere all-in prijzen. Het all-in tarief is een kostenforfait met als voornaamste kosten: verplaatsingen, afval afvoeren en de stortkosten, werkuren, olie en brandstoffen en gebruik van alle motorisch handgereedschappen. In dit systeem kunnen wij u direct zonder vooraf plaatsbezoek een uitvoerdatum meedelen. Dit is zonder meer de snelste manier om uw tuin terug in orde te krijgen!

All-in prijs voor een tuinteam van 2 personen

€ 650,00
All-In halve dag
(2 x 4 werkuren)

€ 1250,00
All-In volle dag
(2 x 8 werkuren)

Voor BTW plichtige bedrijven,'BTW-verlegd volgens stelsel van medecontractant volgens art 20 van KB nr1'


Voor particulieren: Aanvraag
KLIK HIER

Voor zelfstandigen en bedrijven: Aanvraag
KLIK HIER


© Tuinaanleg en onderhoud Limburg Blondeel. Contacteer ons voor prijzen of voor een offerte. Alle tuinonderhoud in Noord, West en Midden-Limburg.